четвер, 8 лютого 2018 р.



Самоосвіта як крок зростання педагогічної майстерності керівника гуртка
31 січня 2018 року відбувся семінар-практикум за темою: «Сучасне бачення самоосвіти педагога-позашкільника». Відкрив засідання директор Олександр Ткачук, який ознайомив педагогів із підсумками діяльності колективу за 2017 рік. Згідно рейтингової таблиці Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості художньо-естетичний та науково-технічний відділи ЦДЮТ посіли почесне І місце.
Про нові підходи до самоосвіти керівника гуртка відповідно до Закону України «Про освіту» розкрила у своєму виступі завідувач науково-методичного відділу Віра Семенишена. Методист Галина Майструк презентувала свій блог, створений в рамках підготовки до участі у Всеукраїнському конкурсі майстерності педагогічних працівників позашкільних навчальних закладів «Джерело творчості» в номінації «Методист науково-технічного напряму – 2018». 
У практичній частині методисти Галина Майструк та Оксана Відлацька провели із керівниками гуртків ділову гру з елементами «пазл-технології» «Самоосвіта як складова інформальної освіти». На завершення семінару-практикуму педагоги отримали методичні рекомендації по вдосконаленню професійної майстерності відповідно до сучасних вимог.


Немає коментарів:

Дописати коментар